top of page

Spreuken

Keukenplaatsing

 

Door op verschillende manieren en met verschillende systemen te werken is het mogelijk om binnen ieders budget het maximale uit een keuken te halen. Van basiskasten tot maatwerk; volledig laten plaatsen of mee helpen je keuken te bouwen.

Keukenrenovatie

 

Een keuken is vandaag de dag niet meer zomaar een keuken. De kleinste details maken koken en samen zijn aangenaam. Heb je nog een geweldige keuken die een opfrissing kan gebruiken? Ook hiervoor bestaat altijd een oplossing.

Maatwerk

 

Niet alleen voor keukens maar ook voor dressings, badkamermeubelen, in de wasplaats, onder het dak op zolder, ...

Elke plaats in je huis waar je graag ruimte wilt benutten kan ook effectief benut worden. Zowel met standaardkasten als met maatwerk.

Afkastingen

 

Is er nog iets dat je wil verstoppen? Je kan dan gaan voor een mdf omkadering voor het plaatsen van een lichtluifel, rolluikkasten, omkastingen rond een boiler, plafondafwerking enzovoort.

Kleine en middelgrote klussen

 

Wil je graag kleine klussen in huis overlaten aan een vakman? Ook dit is mogelijk. Plaatsen van laminaat of parket, verlichting in huis ophangen, een lekkende kraan herstellen, een deur die schuurt over de vloer bijschaven, ....

Nieuw: Afhaling, Montage en Levering

 

Velen onder ons hebben een drukke agenda, vinden geen tijd om even langs de Ikea te gaan, beschikken niet over het geschikte vervoer of zien het niet zitten om zelf een kast, ladenblok, enz. te monteren.

Geen probleem ! De Kastentovenaar doet het voor jou! 

Ga naar                                                        voor meer info.

bottom of page