top of page

Keukens en Interieur

Door met verschillende leveranciers en systemen te werken, is het perfect mogelijk om het maximum te halen uit eenieders budget.  Dit kan variëren van het plaatsen van basiskasten tot gedetailleerd maatwerk.  Je kan de montage en plaatsing volledig aan “De Kastentovenaar” toevertrouwen of je kan een handje toesteken en daardoor meer uit je budget halen.

Wij werken heel vaak met basiskasten van Ikea, gecombineerd met toestellen van andere merken, natuursteen of composiet werkbladen van een granieterij, frontdeuren van een gespecialiseerde firma, enz.

Wij hechten enorm veel belang aan persoonlijk contact en overleggen alle details nauwgezet met de klant.

Onze visie : Wij berekenen geen vaste prijs in onze offertes, dit in tegenstelling tot vele bedrijven die één vaste prijs aanbieden, berekend op een ruime winstmarge. 

 

Ervaring heeft ons geleerd dat het voor de klant financieel gunstiger is om enkel de gepresteerde uren te laten aanrekenen.  Indien de klant het wenst kan hij/zij – door middel van een handje toe te steken – immers heel wat besparen op de eindfactuur.

Door op deze manier te werken, kunnen wij aan eenieders wensen en budget tegemoet komen en kan de klant nauw betrokken worden bij de praktische uitvoering.

Kortom, de keuze is aan jou ! Je projecten worden afgewerkt van A tot Z, maar jij bepaalt zelf wat door ons moet verwezenlijkt worden en wat jij zelf wenst uit te voeren.

Klik op de rubriek                  .  . Daar kan je kennis maken met een uitgebreide variatie van door ons uitgevoerde projecten en je laten inspireren om met Ikea basiskasten toch verrassend uit de hoek te komen!

Ons stappenplan :

 1. Eerste contact:
  Hierbij wordt een ruwe schets gemaakt, gebaseerd op de afmetingen van een bestaande woning of op de bouwplannen in geval van nieuwbouw.
   

 2. Opmeting + bespreking:
  In geval van een bestaande woning, komt “De Kastentovenaar” langs voor een gedetailleerde opmeting en wordt het project verder besproken.
   

 3. Uitwerking + kostenraming:
  De plannen worden verder uitgetekend - inclusief een technisch plan indien vereist - gevolgd door een kostenraming en een indicatie van de duur van de werkzaamheden.  Wij geven geen exacte prijs omdat omdat er altijd factoren zijn die de prijs positief of negatief kunnen beïnvloeden.
   

 4. Bestelling:
  Ofwel wordt de bestelling door “De Kastentovenaar” geplaatst, ofwel ga je zelf langs Ikea met de gedetailleerde boodschappenlijst die door ons wordt opgemaakt.
   

 5. Levering (4 mogelijkheden):

        - “De Kastentovenaar” plaatst de bestelling, laat deze leveren in ons magazijn en brengt                  deze mee op de plaatsingsdag.

        - “De Kastentovenaar” plaatst de bestelling en laat deze rechtstreeks bij jou leveren.

        - De klant plaatst de bestelling en laat de goederen rechtstreeks op het klantenadres                      leveren.

        - De klant plaatst de bestelling en neemt deze meteen mee.

   6. Plaatsing:  
       Wij trachten de geraamde duurtijd van het project te respecteren. In geval er             veel             maatwerk aan te pas komt, is het vanzelfsprekend moeilijker om een schatting te                         maken. Onvoorziene factoren kunnen immers een impact hebben op de planning.

   7. Extra’s:
       Misschien zijn er nog een aantal klussen waar je zelf niet toekomt ?  Laat het                                 zeker op tijd weten, zodat we dit kunnen opnemen in onze planning.

bottom of page